Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 44 times 0 Answers
0
اگه کسی دوره یک ساله دانشگاه تو کانادا بره بعد از اون چند سال اجازه کار داره
2021-08-31 04:41:00
Canada
ویزا
#اجازه کار
0
Votes
0
Answers
44
Views
Similar Question:
#اجازه کار
تخصصی درباره ویزای owp دارم - بعد از اتمام درس همسرمون و درخواست pgwp برای ایشون ویزای ما چه تغیری توی این مدت میکنه و آیا اون زمان که ایشون درخواست pgwp دادن ما هم باید تغییر استسوس به ویزیتوری بدیم ( که در این حالت که اجازه کار نداریم ) یا باید دوباره درخواست wp کنیم ؟ ممنون اگه کسی اطلاعات دقیق داره راهنماییم کنه
2021-09-05 15:50:00
#Canada
[اجازه کار]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
رو استادی پرمیت نوشته که فقط ۲۰ ساعت اجازه کار دارید ؟ اونم داخل کمپس ؟ و اگر بیرون باشه ممکنه دانشگاه اجازه نده ؟
2021-09-05 22:52:00
#Canada
[استادی پرمیت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
من شروع کلاسام یک ماه عقب افتاده و رجیستر کردم دانشگاه الان با این شرایط اجازه کار دارم قبل از شروع کلاس ها ؟
2021-09-07 18:09:00
#Canada
[اجازه کار]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم اول اینکه من و همسرم ویزای توریستی داریم ایشون دو ماه دیگه میان کانادا که ویزای توریستی رو تبدیل به تحصیلی کنن پذیرش یه کالج هم گرفتن فکر کنم حداکثر سه ماه کورس زبان باید بگذرونه میخوام بدونم همزمان با زبان می تونه سابمیتش رو انجام بده ؟ چقدر سابمیت زمان میبره ؟ و اینکه به دلیل هزینه ها و عدم اجازه کار من با ایشون نمیام، میخوام بدونم اگه چند ماه بعد از ایشون بیام و درخواست پرمیت کاری رو از خاک کانادا بدم پروسه زودتر انجام میشه ؟ چقدر صدور پرمیت
2021-09-14 07:51:00
#Canada
[چند تا سوال]
ویزا
0
Votes
0
Answers
46
Views
من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم اول اینکه من و همسرم ویزای توریستی داریم ایشون دو ماه دیگه میان کانادا که ویزای توریستی رو تبدیل به تحصیلی کنن پذیرش یه کالج هم گرفتن فکر کنم حداکثر سه ماه کورس زبان باید بگذرونه میخوام بدونم همزمان با زبان می تونه سابمیتش رو انجام بده ؟ چقدر سابمیت زمان میبره ؟ و اینکه به دلیل هزینه ها و عدم اجازه کار من با ایشون نمیام، میخوام بدونم اگه چند ماه بعد از ایشون بیام و درخواست پرمیت کاری رو از خاک کانادا بدم پروسه زودتر انجام میشه ؟ چقدر صدور پرمیت
2021-09-14 08:09:00
#Canada
[چند تا سوال]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
کسی از خارج از ایران برای ویزاهای کانادا اقدام کردند یک کمکی از کسانی ک تجربه دارن میخواستم من و همسرم حدود ۳ سال در تایلند با ویزا و اجازه کار معتبر مشغول ب کار هستیم و تا جولای ۲۰۲۲ این اعتبار رو داریم و همچنین اجاره نامه خونه ک سال آینده داریم اینجا واکسینه هم شدیم هردو با آسترازنکا ۱ امکان گرفتن ویزای توریسی از سفارت کانادا در بانکوک تایلند هست؟ ۲ در صورت اینکه ریجکت بشیم ممکنه امتیاز منفی برامون باشه؟ ۳ این ریسک ارزش رو داره ک ما بتونیم ویزامون رو از اینجا راحت تر بگیریم؟ ممنون از پاسخگوی
2021-09-16 02:14:00
#Canada
[من و همسرم]
ویزا
0
Votes
0
Answers
47
Views
کدوم کالج های بریتیش کلمبیا، کامپیوتر از رشته هاشون هست و dli هم داشته باشن یعنی بعد تحصیل اجازه کار بدن ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
2021-09-16 02:35:00
#Canada
[اجازه کار]
ویزا
0
Votes
0
Answers
42
Views
اصلا کالج ها امکان pwpg بعد از تحصیل (اجازه کار بعد از تحصیل) دارند؟ یا این امر فط برای تحصیل در دانشگاهه؟
2021-09-16 02:36:00
#Canada
[بعد از تحصیل]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
سرتیفیکت های ۲ ساله هم توی کانادا شامل اجازه کار بعد از تحصیل میشن؟
2021-09-21 16:53:00
#Canada
[بعد از تحصیل]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
من امسال دانش آموز سال دوازدهم هستم، میخواستم بدونم میتونم برای ترم زمستان مدرسه رو در کانادا ادامه بدم؟ میشه با پدر و مادر رفت و هزینه اش چقدره؟ راجب شرایط اجازه کار خودم و خانواده ام و شرایط استفاده از خوابگاه ها، هم اگر توضیح بدید ممنون میشم.
2021-09-24 11:20:00
#Canada
[پدر و مادر]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
کسی میدونه وقتی ویزا بیاد کی برای اپن ورک همسر باید اقدام کرد یا باید به صورت همراه هم زمان اقدام کرد کدام بهتره ممنون اگه کسی راهنمایی بکنه.
2021-08-30 10:59:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
تغییر رشته از معماری به طراحی وبسایت و کامپیوتر برای مستر مشکل داره برای ویزا کسی تجربه داره؟
2021-08-20 22:37:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
50
Views
کالج دوره یک ساله تورنتو قبول شدم، دوبار ویزیتور ویزا گرفتم، آخریش هم تا بهمن اعتبار داره، دوبار هم رفتم و اومدم کسی هست شرایط مشابه داشته و برای استادی پلن و کاور لتر چی نوشته که تونسته باشه استادی پرمیت بگیره؟ ممنون میشم کمک کنید.
2021-09-16 08:07:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
من تازه پاسپورت م را بعد از صدور ویزا از سفارت کانادا دریافت کردم ویزای من ورک هست و بر اساس دعوتنامه کاری من که یک ساله بوده صادر شده یعنی تاریخ انقضا را روی ویزا هشت ماه دیگه زده علت هم اینه که هفت ماه طول کشید تا جواب ویزا بیاد حالا سوال من اینه که آیا اعتبار ویزای من هشت ماه دیگه تموم میشه؟
2021-08-30 10:01:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
59
Views
و من دارم فرم برای ویزای مولتی را پر میکنم همه اعضای خانواده با هم درخواست میدهیم برای دخترم که ۱۵ ساله است فرم custodian درخواست شده آیا این برای همه افراد زیر ۱۸ است یا اینکه ما فرم را اشتباهی پر کردیم
2021-08-29 14:03:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه میشه برای کانادا از یه دانشگاه تو یه شهر پذیرش بگیرم بعد که رسیدم شهریه ترم اولو بدم و برم یه استان یا شهر دیگه کالج ثبت نام کنم؟
2021-09-08 10:42:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
دخترم برا کالج میخواد اقدام کنه چقدر باید تمکن مالی براش بزارم و همچنین خودش باید تمکن مالی جدا داشته باشه میشه من مبلغی برا تمکن مالی تو ایران ارایه بدم برا طول تحصیل و یه اسپانسر تو کانادا برا هزینه زندگی و مسکن در کانادا این میتونه یه پونت مثبت برا آفیسر باشه؟؟
2021-08-29 12:05:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
53
Views
بنظرتون کسی که تو س.پ.ا.ه خدمت کرده و به کانادا بره برای مهاجرت، بعد از گرفتن پاسپورت کانادایی ممکنه نتونه باز وارد usa بشه ؟؟؟ چون شنیده بودم ممکنه لب مرز مانع ورود بشن و سوال پیچ کنن .
2021-10-04 08:29:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal